Logistika

Společnost Komlinie Vám nabízí spolehlivé a kvalitní služby v oblasti mezinárodní nákladní přepravy nejrůznějších nákladů, služby odpovídající Vašim požadavkům i mezinárodním normám. Dodáváme zboží z EU do Číny, Indie, Turecka, SNS a, dalších zemí a naopak, a to za využití automobilové, mořské, železniční i letecké dopravy.Nabízíme různé druhy a způsoby mezinárodní přepravy. Pro každou jednotlivou zakázku zpracujeme a uskutečníme právě ten způsob dodání zboží, který optimálně odpovídá Vašim nárokům na lhůty, cenu a pohodlí přepravy.

Značnou část námi poskytovaných služeb tvoří silniční automobilová přeprava zboží z Evropy a mořská přeprava ze států Jihovýchodní Asie. Naše bohaté zkušenosti s dodávkami nejrůznějších druhů nákladů z nás v této oblasti činí vysoce profesionální společnost, schopnou uskutečňovat mezinárodní přepravu nákladu rychle, bezpečně a kvalitně. K přepravě zboží ze vzdálenějších koutů světa využíváme různorodé kombinace mořské, železniční a letecké dopravy. Firma trvale spolupracuje s hlavními dopravně-expedičními společnostmi Evropy, SNS a Jihovýchodní Asie.

Zaručujeme Vám naprosté bezpečí Vašeho zboží a jeho doručení v co nejkratších lhůtách na principu door-to-door. Během mezinárodní přepravy zboží jsme kdykoliv k dispozici a schopni informovat Vás o tom, kde se Váš náklad nachází a za jak dlouho k Vám orientačně dorazí.

Pokud hledáte nabídku, ozvěte se nám